Návštěvnické centrum ČNB: Láká na výrobu vlastního vánočního dárku

V Návštěvnickém centru ČNB se v sobotu 16. prosince otevřela kreativní dílna, v níž si lidé vyrobí dárek pro své nejbližší. Odnesou si i nové znalosti a zážitky ze světa peněz a ekonomiky. Interaktivní pražskou expozici, která přispívá k rozvoji finanční a ekonomické gramotnosti, od jejího otevření v květnu 2022 navštívilo už 100 000 lidí. Jubilanta dnes přivítal guvernér ČNB Aleš Michl.

Návštěvnické centrum ČNB: Láká na výrobu vlastního vánočního dárku

V sobotu 16. prosince se návštěvníci pražských expozic ČNB mohou těšit na mnoho zábavných a vzdělávacích aktivit ve znamení hravého luštění s vánoční tematikou. V kreativní dílně si pak vyrobí drobný dárek pod stromeček pro své nejbližší.

Doprovodný program s kreativní náplní bude pokračovat také od 27. do 29. prosince.

Návštěvnické centrum ČNB: Láká na výrobu vlastního vánočního dárku

Nový rok, nové programy

Od února 2024 se opět vrací oblíbené kombinované prohlídky pro veřejnost.

Školní skupiny se v novém roce budou moci přihlásit na speciální vzdělávací workshopy. Ten první bude na téma Cenová stabilita.

Cena guvernéra ČNB za přínos k rozvoji finanční a ekonomické gramotnosti

ČNB se dlouhodobě věnuje podpoře finanční a ekonomické gramotnosti a prostřednictvím Ceny guvernéra ČNB oceňuje tvůrce projektů, kteří velkou měrou pomáhají k jejímu rozvoji.

Nominace inspirativních osobností, které se věnují tomuto tématu, je možné zasílat prostřednictvím webu ČNB, a to do 28. března 2024.

Pro více informací sledujte sociální sítě Návštěvnického centra a webové stránky https://nc.cnb.cz/fork/.

Zdroj foto: Česká Národní Banka

Související příspěvky